Værd at se / Fuengirola

Fuengirola

Ca 40 minutters kørsel fra Chilches finder du den hyggelige by Fuengirola.
 
På trods af sin beliggenhed ved en af Middelhavets mest berømte kyststrækninger, Costa del Sol, har Fuengirola bevaret meget af sin oprindelige småbysatmosfære. Her nyder man livet og tager dagen som den kommer. Soler og bader. Går en golfrunde, spiller tennis eller botaniserer i markedshallens mylder. Mødes over en kølig forfriskning eller en café con leche på nogle af Fuengirolas mange fortovscafeer.

Den indbydende strandpromenade strækker sig hele syv kilometer langs Fuengirolas gyldne sandstrande og forbi den smukke lystbådehavn. Det er en charmerende oplevelse at spadsere her i skumringen, mens byen vågner af sin siesta og Middelhavets bølger ruller ind over stranden.
 
Herefter er det tid til at vælge aftenens restaurant, og for mange er det sydspanske køkkens lækkerier en af de vigtigste grunde til at rejse hertil. De hvide og røde vine fra Rioja smager godt til f.eks. paella, kylling i tomatsauce, grillet fisk eller skaldyrsretter som gambas al pil-pil eller rejer, stegt i hvidløg og olivenolie.
 
 
 
 
 
 
Chilches Holiday  | beeken@mail.dk